Politica de retur

1.Schimb de mărime/model/culoare:

PASUL 1: Plasează o comandă nouă (cu produsul pe care îl doresti în schimb) și scrie la Comentarii comanda: ID-ul (numarul) comenzii plasate anterior, codul și denumirea produsului pe care doresti să îl înlocuiești și motivul schimbului:

PASUL 2: Împachetază într-o coală, folie de plastic sau pungă produsul pe care dorești să îl returnezi, pentru a nu deteriora cutia în urma transportului.

PASUL 3: Noi vom trimite produsul la schimb prin firma de curierat DPD.

Curierul se va prezenta la adresa ta cu noul colet conținând marimea sau modelul ales , iar tu ii vei preda coletul (ambalat corespunzător) ce va conține produsul cu mărimea/modelul nepotrivit. Vei achita și diferenta de preț și/sau taxa de transport dacă este cazul.

Important!!! Dacă prețul produsului pe care îl doresti în schimb este mai mare, vei plati diferenta de bani ramburs, când va ajunge curierul cu produsul la schimb. Dacă prețul produsului este mai mic, atunci îți vom returna suma sub forma de:

– Voucher transmis pe mail, pe care îl poți folosi într-o comanda viitoare.
Sau
– îți virăm diferența într-un cont bancar. Te rugăm când plasezi comanda cu produsul la schimb, în rubrica de observatii să notezi datele bancare (numele titularului de cont și contul IBAN).

Ai la dispozitie 14 zile din momentul primirii coletului în care poți să schimbi produsul/produsele. Important! Cupoanele de reducere nu se aplica comenzilor de schimb.

!!! Atentie: produsele din categoria “lichidari de stoc” NU SE POT RETURNA!

2. Vreau banii înapoi:

Produsele pe care dorești să le returnezi nu trebuie să prezinte urme de purtare.

 

Completezi aici FORMULARUL DE RETUR.

Ne poti contacta si telefonic la 0754587255 pentru mai multe informatii despre procedura de returnare a banilor, daca informatiile de mai jos sunt neclare sau ai nelamuriri.

Pasul 2: Produsul trebuie returnat în ambalajul original și împachetat într-o coala, folie de plastic sau punga. În cazul în care deteriorezi cutia prin lipirea directa a awb-ului, se va percepe o taxa de 15 lei.

Îți punem la dispozitie două modalitați de expediere a coletului :

– Ne poti solicita să trimitem noi curierul pentru ridicarea coletului. Suma de 19 lei (taxa de curier) va fi scazută din suma totală care trebuie returnată.
– Poți alege o alta firmă de curierat suportând costul transportului (achitând taxa de expediere colet)
Te rugăm, să NU returnezi coletele prin Poșta Română.

Va trebui să expediezi coletul către adresa: Strada Izvorului 3, Clinceni, Ilfov.

3. Costuri de returnare/schimb:

Pentru schimbul de produs : 30 LEI - Curierul preia coletul cu noul produs de la noi si la predarea acestuia preia coletul cu vechiul produs de la dvs si se livreaza catre noi. O sa achitati curierului cei 30 lei si ve-ti primi factura pentru suma achitata.

Pentru Retur : 19.90 LEI - Noi facem comanda de curier pentru dvs , curierul ridica coletul , ajunge la noi , iar pretul transportului se va retine din banii pe care ii vom vira in contul mentionat de dvs in Formularul de retur din contravaloarea produsului.

IMPORTANT!!! COLETELE TRIMISE PRIN POȘTA ROMÂNĂ NU VOR FI RIDICATE. Nu se pot restitui banii prin curier sau Poșta Română.

Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

* ambalajul deteriorat;
* ambalarea necorespunzătoare a produsului;
* urme de purtare/ produse deteriorate;
* trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit).

* produsul achizitionat face parte din categoria “lichidari de stoc” si cumparatorul a beneficiat de un pret redus pentru acesta.

Mentionam faptul ca toate coletele primite retur se verifica manual, in fata camerelor de luat vederi. In cazul in care produsele sunt neconforme (produse purtate, alte produse in cutii) ne rezervam dreptul de a refuza plata banilor.